ISO 22000 РОЗРОБКА ДОКУМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ HACCP.

Сертифікація ДСТУ ISO 22000 від 10 000 грн.
Якщо у Вас з'явились будь які питання зв'яжіться з нами!
Проводимо впровадження системи HACCP професійно в оптимальні терміни. Видаємо сертифікат акредитованого органу.

Основні етапи «великого шляху»:

Діагностичний аудит особливостей роботи закладу громадського харчування перед впровадженням НААСР.
Звіт з рекомендаціями
Розробка документації відповідно до актуальних вимог Законів України
Розробка системи НАССР з урахуванням важливих критичних контрольних точок
Навчання роботи принципам системи НАССР
Підготовка внутрішніх аудиторів
Допомога в самостійному проведенні внутрішніх аудитів
Сертифікація системи НАССР

ПЕРЕВАГИ ВПРОВАДЖЕННЯ ХАССП

Дотримання вимог безпеки і якості
Система НАССР відповідає вимогам законодавства України
Зниження ризику отруєнь і захворювань, отриманих після вживання продукції
Реальні докази якості та безпек
Підвищення Вашої репутації як підприємства
Персонал обізнаний про вимоги до безпеки харчових продуктів і виробничого процесу в цілому
Наявність актуальної документації для персоналу
Оптимізація виробничих бізнес процесів
Підвищення рентабельності підприємства
Реальні докази якості та безпеки

Стандарт ISO 22000 призначений для проведення сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів організацій, що беруть участь в харчовому ланцюгу, переробних або виробляють:

1
Продукцію з малим і з великим терміном зберігання
2
Харчові інгредієнти
3
Проводять переробку продукції
4
Проводять дестрибуцію харчової продукції
Стандарт об'єднав принципи, на яких заснована система аналізу небезпек і встановлення критичних контрольних точок HACCP, і заходи щодо застосування цієї системи, розроблені комісією "Кодекс Аліментаріус".
Призначення стандарту
Міжнародний стандарт ISO 22000 визначає вимоги для системи управління безпечністю харчових продуктів.

Необхідними вимогами до підприємств харчової промисловості, які прописані в стандарті ISО 22000, є наступні:
1
Застосування тільки спеціалізованої техніки, машин і обладнання для виробництва продукції
2
Безпеку експлуатації будівель і приміщень; своєчасна перевірка обладнання і його технічне обслуговування
3
Своєчасне і достатнє постачання водою, парою і повітрям
4
Правильне використання сировини і матеріалів, що застосовуються при виробництві
5
Правильне поводження з напівфабрикатами і готовими продуктами харчування
6
Проведення заходів щодо запобігання забруднень поверхонь і обладнання
7
Контроль над появою шкідників
8
Санітарно-гігієнічні заходи
9
Гігієна і здоров'я персоналу, який працює на підприємстві
Даний стандарт розроблений для того, щоб допомогти організаціям-учасникам харчового ланцюга, незалежно від їх розміру, однозначно зайняти свої сегменти ринку і успішно збільшувати його межі і задовольняти вимоги зацікавлених сторін, включаючи клієнтів організації.
Наші контакти
Made on
Tilda